Szendrei Judit

Szabad a tánc?

Támogasd Nagyköveteink kampányát és írd tovább te is a Duda Éva Társulat történetét.

Sokan tudjátok, hogy a szerelemgyerekem, a szenvedélyem a woodelier vintage lakberendezési üzlet. Amikor először láttam a Társulat Frida, az élet múzsája előadását, valahogy azonnal éreztem a kapcsolódást. A woodelier és a Társulat nagyon sok közös értéket hordoz: a szépség, a kreativitás, az érzelmekre ható látvány, a különleges és merész megoldások, a múlt értékeinek újrafelfedezése és újragondolása és újra szerethetővé való “varázslása” mindkét helyen princípium.
Így hát a Társulat támogatása is szívügyem lett. Azt vállaltam, hogy egy hónapon keresztül aktívan segítek minél több barátomnak és ismerősömnek eljuttatni az üzenetet: van egy ilyen csodálatos, kreatív, csupa szív, csupa lélek csapat, akik annyira de annyira megérdemlik azt, hogy sokáig alkothassanak és ezzel mindannyiónk életébe örömöt és szépséget hozhassanak.
A vállalásom 200.000 Ft összegyűjtése a segítségetekkel, de titkon azt remélem, hogy együtt megsokszorozhatjuk ezt az összeget és mindenki a saját lehetőségének megfelelően.
És szeretnék egy ajándékot is adni annak, aki rajtam keresztül a legnagyobb támogatást nyújtja: egy csodás rózsás, színes vintage szőnyeget, ami olyan, mintha a Frida előadás színeiből és érzéseiből szőtték volna.

Támogatásotokkal Ti is tovább tudjátok adni az üzenetet: SZABAD A TÁNC!

The campaign has ended.

Donors

HUF 30,000
Bakay Anita a year ago
Még sokáig élvezhessük a csodás produkciókat! ❤️🙏 

HUF 5,000
tunde csaki a year ago
 

HUF 10,000
Anonim támogatás a year ago
Hajrá! 

HUF 4,000
Kati Neveri a year ago
💃🕺 

HUF 5,000
Amata a year ago
 

Szendrei Judit
Szendrei Judit

alapító és tulajdonos, Woodelier